Posteri na peni

Lagane, kvalitena tabla. Bez uslova za minimalnu količinu.

 

Kategorija:

OPIS PROIZVODA

Dimenzija: Izaberite neku od ponuđenih dimenzija, ukoliko vam nijedna od ponuđenih dimenzija ne odgovara unesite dimenzije koje vam odgovaraju izborom polja „Unesite veličinu po žellji“. maksimalna dimeznija pene je 150x300cm

Debljina: 5mm, 10mm

Našin štampe: Štampa se radi na PVC foliji koja se kašira na kašir penu, kako bi dobili što bolji kvaliteti i što dugotrajniju štampu. Folija može biti mat ili sjaj

Opcije štampe: Jednostrano ili Dvostrano

Dodatne opcije:

  • Metalne zakačaljke na poleđini pene za brzu i laku montažu, set je od dva nosača (tiplovi i šrafovi ne dolaze u kompletu)
  • Sajlice za plafonsko kačenje sa samolepljivim nosačima za plafon i kukicama za penu
  • Postavljanje duplofana na poleđini pene za brzu i laku montažu

Krivolinijsko sečenje: Ukoliko želite penu možemo iseći prema bilo kom obliku. (potrebno je da u posednom lejeru napravite konturu za sečenje u vektorskom obliku)

Postolje za penu: Ukoliko želite da vaša pena bude samostojeća, možemo da vam ponudimo postolja od mikrovala koja se montiraju na poleđinu pene, Postolja su rasklopiva tako da nećete imati problema prilikom pakovanja ili transporta pee. Postolja nudimo u visinama od 20cm, 40cm, 50cm, 60cm i 80cm. Preporuka je da pena ne bude višlja 20 cm od visine postolja kako biste imali stabilnost.

Primena: Idelano za postere koje želite da brzo i lako okačite u vašem radnom prostoru ili stanu

Štampa: Pun kolor, Latex tehnologija štampe

Više informacija:
Kašir pene su moderna i privlačna rešenja za profesionalnu ili privatnu upotrebu. Naše kašir pene su ekonomičan izbor za profesionalne štampane materijale. Štampano sa LATEX bojama za dužu izdržljivost – otporno na ogrebotine, habanje i vremenske uslove. Kašie pena je predviđena za unutrašnju upotrebu. Naše pene table dolaze u beloj boji, a sa štampom u punom koloru na raspolaganju, možete štampati bilo koju boju i dizajn po želji.

Naručivanje vaše kliritne  table je lakše nego što mislite.