POSTERI NA PVC MATERIJALIMA

Posteri na PVC materijalima: Baner, MASH, Polypropilen, Backlit

Kategorija:

Opis proizvoda

Ukoliko su vam potrebni posteri koje želite da sačuvate dugo godine, a pritom su otporni na savijanje, gužvanje i habanje onda preporučujemo da koristite neki od naših PVC materijala kao što su  Baneri, MASH ili Polypropilen.

BANER – je PVC materijal koji je otporan na istezanje i predviđen je za unutrašnju i spoljašnju upotrenu. Predviđeni su za izlaganje na izložbama, velikim otvaranjima, maturskim zabavama, političkim kampanjanjama kao i u svim ostalim reklamnim svrhama. Napravljeni su da izdrže teške vremenske uslove kao što su vetar i kiša. Ako se o njima pravilno brine, baneri će ostati netaknuti i stabilni nekoliko godina.

MASH – mrežasti baner je od PVC perforiranog materijala, koji vam može poslužiti kao zavesa ili kao poster koji želite da postavite na na neku staklenu površinu a da pritom i dalje dobijate svetlost od spolja

POLYPROPILEN – je PVC materiajal koji izuzteno tanak, bez deforamcija, i idealan je za postere velikih dužinaŠtampu banera radimo na digitalnim mašinama koji koriste LATEX mastila za zelenije okruženje. LATEX mastilo je kombinovano sa optimajzerom što omogućava mastilu da prijanja na površine koje su neophodne za spoljašnju upotrebu.

Svi naši PVC materijali  su štampani na vatrootpornim medijima, tako da ih možete oprati i obrisati.

Pripremu možete poslati u ramzeri 1:10 u rezoluciji 300dpi, ili u razmeri 1:1 u rezoluciji 150dpi.

Prepust za štampu: 5mm
Rezolucija: 150 DPI za slike u razmeri 1:1
Rezolucija: 300 DPI za slike u razmeri 1:10
Režim boje: CMYK
Format fajla: TIF, TIFF, EPS, AI, PSD, BMP, GIF, JPG, PNG, PDF
Maksimalna veličina fajla za slanje: 75MB