POSTERI NA PAPIRU veliki formati

Napravite postere zadivljujućeg kvaliteta

Kategorija:

OPIS PROIZVODA

•   Izaberite bilo koju od vaših slika ili fotografija i napravite vrhunski poster.

•   Uz poster možete poručiti i PVC poster lajsne za lako kačenje. PVC poster lajsne se prodaju u paru, a gornja lajsna dolazi sa kukicama za lako kačenje.

•   Naši posteri velikog formata imaju visok kvalitet otiska jer se štampa radi iz proširene CMYK palete boja.

•   Svi naši papiri za postere se mogu koristiti u zatvorenom prostoru i za kratkotrajnu upotrebu na otvorenom prostoru

•   Štampu postera radimo jednostrano na digitalnim mašinama sa LATEX bojama na bazi vode, tako da ne postoje bilo kakvi neprijatni mirisi ili štetna isparavanja.

•   Nema zahteva za minimalnu količinu, tako da možete poručiti tiraž koji vam je zaista potreban.

Neka vaša poruka bude u centru pažnje  pažnje pomoću postera velikog formata
Potrebni su vam profesionalni personalizovani posteri da biste reklamirali svoj film, događaj ili izložbu? Štampu postera radimo na papiru foto-kvaliteta koji ističe živost vašeg umetničkog dela i čini vašu poruku upečatljivom i istaknutom. Idealni su za realistične prikaze fotografija i imaju vrhunski sjaj boja i definiciju slike. Dizajnirajte visokokvalitetne postere u punoj koloru za izlaganje u vašem objektu ili drugom mestu za zabavu! Zahvaljujući našim pristupačnim cenama,  jednostavnom procesu naručivanja i različitim veličinama, moći ćete da naručite savršen poster za svoje poslovanje za nekoliko minuta. Štampa postera velikog formata ne zahteva minimalne količine za narudžbinu jer se štampaju na digitalnim mašinama, tako da bilo da vam je potreban samo jedan ili velika količina, došli ste na pravo mesto.