SLIKE NA PLATNU

Slike na CANVASU u rolni

Kategorija:

OPIS PROIZVODA

MATERIJALI

  • Slikarsko platno MAT – mešavina pamuka/poliestera sa MAT završnom obradom.
  • Slikarsko platno SATEN – mešavina pamuka/poliestera sa SATEN završnom obradom.

 

IZGLED

Otisci na platnu će ulepšati svaki prostor
Ovo je način da ulepšate svoj dom ili poslovni prostor. Od vaših fotografija pretvorite prazan zid u sopstvenu mini galeriju. Štampanje na platnu je brz i lak način da svoje fotografije pretvorite u umetnička dela. Čak i slike snimljene sa mobilnih telefona izgledaju profesionalno kada se štampaju na kvalitetnom slikarskom platnu.

Pretvorite svoju digitalnu umetnost u otiske na platnu na vreme za sledeću umetničku izložbu. Dajte svojim obožavaocima platno koje mogu da okače u svojoj sobi, Ili ih koristite kao poklone za praznike i posebne prilike.

Da li ste ikada sanjali da svoju umetnost prodate obožavaocima? Sada možete. Možete odštampati između 1 i 100 otisaka po porudžbini. Dakle, bez obzira na količinu, mi ćemo vas pokriti. Možemo vam pomoći da odštampate platno za vaš sledeći naručeni projekat.

Sa veličinama koje idu do širine 100cm i dužine do 200cm, vaša velika platna će oživeti bilo koju površinu. Štampu radimo na pamučnom umetničkom platnu. Ovaj materijal, zajedno sa našom visokokvalitetnom štampom, ne samo da čini da otisci na platnu izgledaju profesionalno, već i omogućavaju da dizajn bude svetao i živopisan.

Možete dodati prepust od od 4 cm na svom umetničkom delu kako bi ih kasnije zategli na vlind ram.

PRIPREMA FAJLA

Prepust: 40mm
Rezolucija: 300 DPI
Color mode: RGB
Formati: TIF, TIFF, EPS, AI, PSD, BMP, GIF, JPG, PNG, PDF.
Maksimalna veličina fajla za upload: 50MB