SLIKE NA PLATNU

Slike na CANVASU zategnute na BLIND RAM

Kategorija:

OPIS PROIZVODA

MATERIJALI

  • Slikarsko platno MAT – mešavina pamuka/poliestera sa MAT završnom obradom
  • Slikarsko platno SATEN – mešavina pamuka/poliestera sa SATEN završnom obradom

 

IZGLED

  • MUZEJSKI IZGLED – sa ovim načinom natezanja bočne ivice na ramu ostaju bele (u boji platna). Ram je debljine 2cm sa metalnom kukicom za lako kačenje na zid.
  • GALERIJSKI IZGLED – sa ovim načinom izgleda bočne ivice na ramu su produžetak vaše slike, dajući vašem otisku zategnut, profesionalan izgled. Za oovaj način razvlačenja na blind ram, obavezno izaberite slike na kojima su glavni subjekti postavljeni u centar slika kako bi ostali istaknuti nakon što su zategnute na ram.

Zašto da naručim slike na platnu sa vaše veb stranice?
U Copy Planet-u se ponosimo što nudimo vrhunske proizvode po neverovatnoj ceni. Naši otisci na platnu prelepo izrađeni da bi prikazali sve, od porodičnih portreta do fotografije prirode. Vaše slike će biti odštampane na teksturiranom platnu koje će dati živost bojama i vaše fotografije u pretvoriti u umetnička dela. Nudimo više različitih veličina ramova koej možete izabrati u modulu za izbor dimenzije.Vaša sreća nam je važna, zbog čega nudimo 100% garanciju zadovoljstva. Ako naiđete na  problem sa svojim gotovim proizvodom, obavestite nas. Ako utvrdimo da smo napravili grešku u proizvodnji, ponovo ćemo odštampati vašu porudžbinu.

Kako da okačim otiske na platnu na zid?
Svaki od naših otisaka na platnu dolazi sa prethodno pričvršćenom metalnom kukicom za lako kačenje – nije vam potreban dodatni pribor za kačenje na sam ram. Kako biste dobili ujednačen zid sa slikama, naručite istu veličinu štampe  i orijentaciju za sve svoje slike. Ako više volite da vaš zid podseća na umetnički kolaž, preporučujemo da odštampate svoje fotografije u različitim veličinama i da mešate kvadratne, pravougaone, vertikalne i horizontalne formate.

Koliko koštaju otisci na platnu?
Tačna cena varira u zavisnosti od veličine koju naručite, ali možete biti sigurni da će te kod nas dobiti najbolji odnos cene i kvaliteta.

Štampa na platnu – moderna zidna umetnost sa ličnim dodirom
Predstavljamo vam zadivljujući novi način da prikažete svoje posebne trenutke i uspomene. Sada možete dizajnirati otiske na platnu iz udobnosti svog doma – jednostavno pošaljite svoje fotografije i slike, odaberite željene veličine i količine i naručite! Bićete uzbuđeni da okačite gotove proizvode u svakoj prostoriji vaše kuće. Ako tražite jedinstveni personalizovani poklon, ne možete pogrešiti sa našim odštampanim fotografijama na platnu – samo jednim klikom na dugme možete da ih prilagodite tako da odgovaraju najvažnijim ljudima u vašem životu, uključujući roditelje, bake i deke, tetke i ujake i još mnogo toga.

Platno je elegantna alternativa tradicionalnim uramljenim otiscima kada je u pitanju prikazivanje fotografija sa venčanja, novorođenčadi, mature i putovanja. Takođe su idealni za uređenje prijemnih prostorija, konferencijskih sala i drugih zajedničkih kancelarijskih prostora sa aktuelnim reklamama, fotografijom proizvoda, fotografijama i još mnogo toga.

Napravite ličnu zidnu umetnost da biste podigli raspoloženje za svoj prostor i prikazali zanimljive slike kao što su crno-bele fotografije, fotografije pejzaža, umetničke fotografije i još mnogo toga.

Materijal platna je napravljen od meke mešavine pamuka/poliestera sa polusjajnom ili mat završnom obradom koja će prikazati vaše otiske u oštrim fotografskim detaljima. Štampa se radi sa LATEX tehnologijom koja nema nikakvih štetnih mirisa ni uticaja na čoveka  i čovekovu okolinu, tako da naša platna možete slobodno stavljati u dečije sobe ili bilo koje druge zatvorene prostore.

Prepust: 40mm
Rezolucija: 300 DPI
Color mode: RGB
Formati: TIF, TIFF, EPS, AI, PSD, BMP, GIF, JPG, PNG, PDF.
Maksimalna veličina fajla za upload: 50MB