STIKER PAPIRNI

Samolepljivi stikeri izricovani na tabaku

Kategorija:

Opšte informacije

Stikeri su odličan, efektan i brz način za prikaz vašeg logotipa, promocija i drugih bitnih informacija koje su potrebne za vaš posao. One su moćno marketinško sredstvo, jer su veoma primetnee i mogu se postaviti gotovo bilo gde.

PONUDA SAMOLEPLJIVIH PAPIRA

Samolepjivi papir SATEN – Beli papir sa satenskom glazurom, uglavnom se koristi za sve vrste etiketa, deklaracija, reklamnih stikera…

Samolepjivi papir MAT – Beli mat papir, uglavnom se korsti za deklracije, cene…

Raflatac Antique Cream – Krem papir, sa blagom reljefnom talasastom struktorom, uglavnom se koristi za etikete za vina, rakije…

VRSTE STIKERA

Na tabaku – Stikeri su spakovani na tabak (330×480)mm, i izricovani prema vašem zahtevu

Pojedinačni stikeri – Svaki stiker je opsečen zasebno prema zadatom obliku

Pojedinačni stikeri sa ricovanjem – Svaki stiker je isečen zasebno prema zadatom obliku sa prethodnim ricovanjem radi lakšeg odlepljivanja. Margina između ricovanja i prosecanje je 5mm

DIMENZIJA I OBLIK

Kod nas ne postoji ograničenje za oblik ili dimeniju. Možemo uraditi bilo koji oblik i bilo koju dimenziju stikera do 290x440mm.

ŠTAMPA

Crno belo

Pun kolor

Srebrna boja (SPOT boja za digitalnu štampu sa blagim sedefastim kristalima koji daju otisku dodatni sjaj)

Zlatna boja (SPOT boja za digitalnu štampu sa blagim sedefastim kristalima koji daju otisku dodatni sjaj)

Bez štampe – Takođe ukoliko vam je potrebno kod nas možete uraditi i blanko stikere

 

Količinu stikera možete raditi prema vašim potrebama i željama. Ne postoji minimalna količina. Papirni stikeri su namenjeni za upotrebu u zatvorenom prostoru i nisu vodootporni. Ne preporučujemo korišćenje stikera na mestima koja nisu zaštićena od vode.

Za izradu stikera, potrebno je da pripremite fajl sa dva lejera (PRINT i CUT). Lejer PRINT je fajl koji se štampa, a lejer CUT je fajl po kome se radi opsecanje.
Ukoliko želite da radite stiker sa ricovanjem i prosecanjem, potrebno je da napravite još jedan lejer PROCUT po kome ćemo opseći stiker na krajnu dimenziju.