BOOKMARKER – Classic

Obeliživač za knjige

Kategorija:

OPIS PROIZVODA

Bukmarkeri su savršeni za promociju događaja, poslovno brendiranje i dodatne promotivne alatke koje vam pomažu da širite informacije.

Oni nisu samo praktični predmeti koje vaši klijenti mogu koristiti, već su i idealna mesta da vaš brend bude na dohvat ruke. Bez obzira da li ih naručujete za svoju kompaniju, školu, studentsku grupu ili neprofitnu organizaciju, bookmarker je idealan marketinški alat. Sigurno ćete privući pažnju svih vrsta čitalaca. Za razliku od drugih reklmanih proizvoda, bookmarkeri će biti sačuvani i ponovo korišćeni. Klijenti će se setiti vašeg kompanije svaki put kada otvore knjigu.

Dizajnirajte i štampajte bookmarkere kako biste povećali prepoznatljivost. Personalizujte štampanje sa vašim dizajnom, logotipom i porukom. Izaberite iz široke palete veličina i visokokvalitetnog papira. Imamo mat, sjajne i reciklirane papire koji će poboljšati vaš dizajn i dodati stil vašim promocijama.

Naručite bookmarkere danas i mi možemo da ih odštampamo i spremimo za isporuku istog dana.

Evo nekoliko fantastičnih ideja i sadržaja koje možete napisati na vašim bookmarkerima.

Odštampajte bookmarkere sa zanimljivim dizajnom na jednoj strani i svim vašim poslovnim informacijama na drugoj. Koristite ih kao sezonski promotivni materijal koji prati vaše poklone i čestitke.

Bookmarkeri za Školu – Podstaknite ljubav prema knjigama davanjem obeleživača. Ne samo da su odlični motivatori za trenutne učenike, već ih možete koristiti i kao besplatne poklone za buduće upisane studente.

Bookmarkeri sa kuponima –  Obeleživači su savršene veličine za kupon. Pored sjajnog dizajna, možete dodati kupon koji primaoci mogu koristiti za popuste i besplatne stvari.