A TABLA

Samostojeća A tabla od aluminijumskog profila sa klik-klak lajsnama

Kategorija:

OPIS PROIZVODA

Oblici: Pravougaomnik

Dimenzije: B2 (500×700)mm; B1 (700×1.000)mm, A1 (594×841)mm

Indoor A Board: namenjana za unutršanju upotrebu. Ram je izrađen od aluminijskih profila širine 25mm, sa PVC poleđinom rama. Iako ime sugeriše da je ova a-tabla namenjena za unutrašnju upotrebu, može se koristiti i u spoljnim (outdoor) uslovima, ali ukoliko je postavljena na izrazito sunčanoj lokaciji, može doći do deformisanja / talasanja plastične poleđine.

Outdoor A board: namenjen za spoljašnju upotrebu. Ram je izrađen od aluminijskih profila širine 32mm sa meatalnom poleđinom rama

Materijali za štampu: Polypropilen – namenjen za spoljnu upotrebu, Poster papir 200g i CityLight papir su namenjeni za unutrušnju upotrebu

Štampa: Štampa se radi LATEX tehnologijom kako bi dobili dugotrajnu izdržljivost. Štampa je otporna na habanje i vremenske uslove.

Više informacija: Povećajte promet u vašoj prodavnici pomoću A tabli koje možete brzo i lako postaviti na bilo koju poziciju. A Tabla ima aluminjumske klik-klak lajsne, koje omogućavaju brzu i laku zamenu postera. Štampani znakovi se mogu poručiti i bez A table i veoma se lako mogu zameniti po potrebi.

Naručivanje vaše A  table je lakše nego što mislite.