ISTORIJA

Copy Planet je osnovan 2005. godine kao samostalna zanatska radnja za pružanje usluge fotokopiranja, koričenja i štampanja. Od tada naš glavni cilj je bio da zadovoljimo potrebe naših kupaca i da im u svakom trenutku pružimo brzu, efikasnu i kvalitetnu uslugu. Za veoma kratak period na tržištu smo postali dominantna kompanija za pružanje usluga iz naše oblasti i 2011. godine smo postali društvo sa ograničenom odgovornošću. 2016. godine smo prestali sa pružanjem usluga fotokopiranja i od tada smo naše resorse usmerili na digitalnu i ofset štampu, štampu velikih formata i štampu na tekstilu.  Od 2019. godine počeli smo on-line prodajom i danas nam je cilj da kroz sopstveni informacioni sistem našim klijentima ponudimo mogućnost brzog, lakog i jednostavnog poručivanja štampanog materijala.

RAZVOJ I TEHNOLOGIJA

Posebno smo ponosni na razvijanje sopstvenih procesa koji nam omogućavaju da našim klijentima pružimo visok kvalitet usluge i izrade proizvoda bez obzira na tiraž. To se ne odnosi samo na naše proizvode, već i na našu bazu znanja i korisničke usluge. Radimo na tome da pomognemo našim klijentima da ožive svoje kreativne ideje, razviju svoje poslovanje i ostvare značajan uticaj u svojim zajednicama kroz vrhunsku usluge štampe i kvalitetne proizvode.

SA COPY PLANETOM DOBIJATE:

Sigurnost, pouzdanost i kvalitet.

Mi znamo da je vaše vreme dragoceno i zbog toga je naša web lokacija dostupna 24/7 na kojoj jednostavno i bez muke možete da poručite štampani materijal. Ukoliko vam je potrebna pomoć ili konsultacija naš iskusni tim DTP operatera je uvek  tu da vam pomogne da pronađete najbolje i najefikasnije rešenje za izradu vašeg proizvoda.

Očekujemo vašu porudžbinu!

Postanite deo tima

Ukoliko želite da se pridružite našem timu, pošaljite nam svoj CV i prijavite se za poziciju koja najviše odgovara vašoj kvalifikaciji..

Operater na mašinama za digitalnu štampu i grafičku doradu materijala.  Ova pozicija obuhvata poslove od najosnovnijeg fotokopiranja, skeniranja i štampanja razne dokumentacije, do izrade vizit karti, brošura, kataloga, štampe velikih formata za unutrašnju i spoljašnju upotrebu, rad na presama za izradu majici, šolja, slagalica, razne vrste koričenja…

Iskustvo, poznavanje engleskog jezika je poželjno ali nije obavezno.

Kod kandidate koji se kandiduju za ovu poziciju bez iskustva jeste strpljenje, pedantnost, želja za učenjem, usavršavanjem, komunikativnost, rad u timu.

Text

Formular za prijavu

DTP operater
Kurir
Office manager